среда, 20 февраля 2013 г.

Дізналися ще дещо!



Відомі антивірусні програми:

Антивірусний пакет NOD32 забезпечує надійний, сучасний захист від комп'ютерних вірусів. удосконалені методи виявлення забезпечують захист навіть від майбутніх загроз, якими є нові мережеві віруси.
 



Одна із популярних та якісних програм Антивірус Касперського вміє перевіряти на віруси поштові бази даних та листи разом з додатками, що надходять. Ця  програма добре виявляє макровіруси в докусентах Microsoft Office, а також перевіряє архіви.






Один з кращих антивірусів із сильним алгоритмом знаходження вірусів. Поліфаг, здатний перевіряти файли в архівах, файли Microsoft Word, Microsoft Excel, виявляє поліморфні віруси. DrWeb, досліджуючи програми на наявність фрагментів коду, характерних для вірусів, дозволяє знайти майже 90% невідомих вірусів. При завантаженні програми в першу чергу DrWeb перевіряє самого себе на цілісність, потім тестує оперативну пам'ять.




AntiVir захищає від мережевих вірусів, поштових черв'яків, троянських програм, рекламних і шпигунських програм та інших загроз. Крім того розпізнає та видаляє їх.






Програма ESET є представником нового підходу до комп'ютерної безпеки. Ця програма демонструє швидкість та точність сканування.





Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: http://www.03pk.ru/




Комментариев нет:

Отправить комментарий